ДЕЙНОСТИ

Основните дейности на Elastron ’s Steel Service Centers включват преработка и препродажба на стоманени изделия, стоманени конструкции и облицовъчни системи. Дружеството внася, обработва, произвежда и препродава стоманени продукти и термопанели. Неговите най-съвременни съоръжения гарантират, производството винаги да е надеждно, ефективно и с високо качество. В същото време широката мрежа за продажби и партньорите на компанията формират стабилна основа на която се гради блестящата репутация на ELASTRON’s Steel Service Centers.

Богатият опит, техническите познания и гаранцията на качеството са отличителните черти на компанията, чрез които тя се установяа на новите пазари и затвърждава инвестициите си. Компанията ELASTRON Steel Service Centers разполага с най-голямата сфера от стоманени продукти на пазара. Поради това, компанията има способността да поддържа широка база от клиенти в различни сектори на икономиката.

Дружеството купува своите сурови материали чрез внимателно подбрана мрежа от доставчици, обхващаща целия свят. Материалите след това биват преработени в стоманени продукти за общи и специализирани приложения. Дългосрочното сътрудничество с доставчиците допринася за бързата доставка на стоките и осигуряването на благоприятните финансови сделки. В допълнение, механичното оборудване на компанията предоставя възможност за производство на продукти според желанията и нуждите на клиента.

В този ред на мисли, компанията ELASTRON Steel Service Centers са преобладаващият доставчик на инфраструктурни продукти в ключови сектори на гръцката и световната икономика. Продуктите на компанията се използват в промишлеността, строителството, корабостроенето, селското стопанство и енергетиката.

Elastron Steel Service Centers има изключително широка гама от продукти:

 1. 1. Композитни профили за оставащ куфраж SYMDECK (SYMDECK 50, SYMDECK 73, SYMDECK 100, SYMDECK 150)
 2. 2. Тънкостенни профили (EL Σ (SIGMA), EL C, EL Z, EL Zplus)
 3. 3. Ламарини, листове, щрипс (горещовалцовани, студено валцовани, поцинковани, предварително боядисани)
 4. 4. Вълнообразна ламарина (ELS 19/760, ELS 19/836)
 5. 5. Трапецовидна стоманена ламарина (ELT 35/1100, ELT 39/896, ELT 40/1000, ELT 50/1000)
 6. 6. Метални керемиди (METALTILE ATTIKA, METALTILE ROMAN, METALTILE CLASSIC)
 7. 7. H-Греди (HEA, HEB, HEM)
 8. 8. Греди IPE и IPN
 9. 9. Профили UPN
 10. 10. Ламарини
 11. 11. Винкели
 12. 12. Кръгли масиви
 13. 13. Квадратни масиви
 14. 14. T-профили
 15. 15. Bulb flats (Крушовидни плоскости)
 16. 16. Кухи профили (кръгови, квадратни, правоъгълни)
 17. 17. Хидропонингов метален улей (EL HG200)
 18. 18. Топлоизолационни покривни и стенни панели

За да осигури по-добро обслужване за нарастващите нужди на клиента, компанията предлага съвременни методи за обработка на стоманени материали.

 • Нарязани на дължина линии
 • Oxyfuel Cutting System ( Система за рязане с кислород )
 • Shotblasting and Painting Line (Почистване на метали и прахово боядисване)
 • Slitting Line (Рязане на щрипс)