ПРОФИЛ НА КОМПАНИЯТА

Силното присъствие на компанията, което я отличава от конкуренцията, се дължи предимно на нейните отлични качества. Опитът от половин век внос, преработка и препродажба на стомана, ламарина, стоманени изделия, стоманени конструкции и облицовъчни системи, позволява на фирмата да отговаря на усъвършенстваните процедури и високотехнологичните стандарти, които са в основата на плана за растеж на компанията.

С обширното си портфолио от продукти и мрежа от съдружници, компанията Elastron Steel Service Centers се насочва към бъдещето, осигурявайки своето развитие и укрепвайки финансовото си положение.

Elastron Steel Service Centers никога не компроментира с качеството! За да може да поддържа най-високите стандарти, компанията си сътрудничи с най-добрите от бранша, за да предостави на клиентите си най-добрите продукти.

Финансовата стабилност и признание на компанията от страна на нейните партньори и клиенти, само потвърждава отличните решения взети от ръководството и предначертава бъдещите и планове.