Slide ПРОЗРАЧНИ ПАНЕЛИ

Панелът DRL от на ELASTRON SA е направен от два оформени листа стъклен армиран полиестер (GRP), свързани чрез специален полиетиленов профилен пълнител. Профилните пълнители се поставят по дължината на панела и по широчината върху опорните точки по тамката на сградата (както се вижда на скиците). Външният трапецовиден лист има същата форма като външният лист на  ECOPANEL RL, докато вътрешния лист е с лека форма. Свързването им с ECOPANEL RL е бързо и лесно. Панелът DRL се предлага в различни размери и ширина 30mm – 40mm – 50mm – 60mm – 80mm – 100mm.

Double Roof-light DL се състои от два оформени синтетични листа, трапецообразно напречно сечение с различна височина, които се поставят един върху друг при конструкция.

Външният лист е от акрил, подсилен със стъклен полиестер, също като ECOPANEL DRL прозрачни панели.

Вътрешиният лист е от стъклен армиран полиестер с трапецовидно напречно сечение.

Подходящи за конструкция на покривни елементи съвместно с ECOPANEL RL с дебелина 40mm и 50mm.

Единичната дължина на външният лист варира между 4.500mm – 9.500mm в стъпки 500mm. Дължината на вътрешният лист е 6.000mm или 7.500mm.

Това е най-бюджетният панел подходящ за целта. Това е външният лист на DRL Roof-light описасн по-горе.

Монтира се на конструкцията като за сглобяване с ECOPANEL RL – EASYPANEL RL – AGROPANEL RL трябва да се постави между панелите и гредите. Поставя се разделите със стандартна дебелина.

Разделителят може да бъде кух или поцинкован „Z“ профил, или напречна панелна лента.

Единичната дължина на листа варира между 4.500mm – 9.500mm в стъпка 500mm.